Top
Zelf kleding inbrengen

Kleding inruilen


Zelf kinderkleding inbrengen is ook mogelijk en je verdient er nog wat mee ook!

Dit werkt als volgt; 
 
Inbrengen:
Gebruikte kinderkleding kan het hele jaar door worden ingeleverd.


 

De Kleintjes komt de kleding bij u thuis ophalen, mits u op een redelijke afstand woont. Daarna selecteren wij welke kleding in de webshop aangeboden zal worden. Na ongeveer 1 week ontvangt u per email een overzicht waarin staat welke kledingstukken zijn ingenomen met de daarbij behorende maten en prijzen. U kunt ervoor kiezen of u de overgebleven kleding graag terug wilt, zo niet, dan gaat de overgebleven kleding naar een goed doel.

 
Kwaliteitscontrole 

Het is mogelijk dat we helaas geen of maar een klein deel van uw ingebrachte kleding kunnen innemen. Dit hangt af van de staat waarin de kleding verkeert, maar ook of er reeds voldoende voorraad is van de aangeboden kledingmaten / modellen.

 
Prijs bepaling 

De Kleintjes bepaalt de prijs waarvoor de kleding verkocht wordt. En ook welk artikel eventueel in de uitverkoop kan worden aangeboden. De opbrengst wordt eerlijk verdeeld in 40% voor De Kleintjes,' 39% voor u en 21% voor de belastingdienst.

 

Uitbetaling en restant

Aan het begin van elk kwartaal krijgt u een e-mailbericht van De Kleintjes met een overzicht van de kleding die verkocht is in de afgelopen periode en uw opbrengst.
U kunt zelf aangeven wanneer u wenst dat het bedrag over wordt gemaakt naar uw bankrekening.

 


Klik hier om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor het inleveren van gebruikte kinderkleding.